woensdag 13 januari 2010

Top 5: Meest Kitscherige Hondenrassen!

Stel je voor: je bent niet geboren omdat je vader te stoned was om een condoom om te doen en je moeder te dronken om wakker te worden, maar omdat iemand anders vond dat je ouders allebei van die grappige kleine beentjes hadden en wilde dat die van jou nog grappiger en kleiner zouden zijn. Stel je nou ook nog voor dat die persoon een tatoeage van André Hazes op zijn onderarm heeft staan (omdat er op zijn bovenarm al één van Danny Christian stond).

Gelukt? Mooi, dan kan je je nu inbeelden hoe het ongeveer moet zijn om één van de volgende vijf hondenrassen te zijn en je bestaan te danken te hebben aan slechte smaak. Dus:

Het WC-Papier presenteert: de Top Vijf van Meest Kitscherige Hondenrassen!


#5 - De Dobermann


De typische eigenaar: Een gepensioneerde trucker die altijd een leren hesje draagt, in elk oor een gouden oorbel heeft en zegt zijn geblondeerde vrouw nog steeds even aantrekkelijk te vinden als de dag dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten.


Wie deze hond heeft, heeft ook:


Het schilderij van het zigeunermeisje! De eigenaar van de Dobermann houdt immers van een donkere pels, overmatige glans en de zekerheid dat aanraking zal leiden tot bijtwonden.

---

#4 - De Chow Chow



De typische eigenaar: De vrouw van een handelaar in tuinmeubilair die China abusievelijk beschouwt als een spiritueel land en wil dat haar huisdier past bij haar religieuze dwalingen.

Wie deze hond heeft, heeft ook:


De Chinese leeuw naast de vijver! Omdat elke tuin opfleurt van wat exotische elementen, ook al worden die elementen gemaakt op een industrieterrein in Bussum.
---

#3 - De Chihuahua


De typische eigenaar: Een alleenstaande, 42-jarige bijstandsmoeder die de stijl, klasse en jeugdigheid van haar rolmodel Paris Hilton wil combineren met een imitatiegouden budget.


Wie deze hond heeft, heeft ook:



Het hoerige handtasje! Omdat je bij de sociale dienst in één oogopslag aannemelijk moet kunnen maken dat je niet in staat bent om voor jezelf te zorgen.

---

#2 - De Amerikaanse Cocker Spaniel


De typische eigenaar: Een 67-jarige weduwe die zich er niet meer voor schaamt om in het openbaar tegen haar hond, willekeurige voorbijgangers en zichzelf te praten.

Wie deze hond heeft, heeft ook:


De omalamp met sliertjes! Het maakt niet uit wat voor moderne spaarlamp je er in stopt, hij schijnt altijd als in 1958 en daarmee verricht deze lamp een alledaags natuurkundig wonder: het laat licht terug in de tijd reizen.
---
#1 - De Chinese Naakthond


De typische eigenaar: Ze draagt meer lagen paarsgetinte kleding over haar conische lichaam dan je op het eerste ogenblik kan achterhalen en sluit zich niet aan bij de mening dat slechts één ketting kan volstaan als nekornamentatie. Laten we niet zo wreed zijn de stelling te poneren dat al die pracht en praal bedoeld is om een bepaalde natuurlijke grauwheid te verhullen.

Wie deze hond heeft, heeft ook:


Het enge zelfversierde masker! Als je hier niet terstond jeuk, zweethanden of nachtmerries van krijgt, nee, in staat bent dit op te hangen en er elke dag naar te kijken, dan ... ik weet het echt niet. Ik kan me alleen voorstellen dat: a) je zintuigen helemaal afgestompt zijn of b) ik bang voor jou en je enge fantasie zou moeten zijn.

4 opmerkingen:

Batman zei

Prachtig, ik zeg het nogmaals,
dit is prachtig

Anoniem zei

Jamaar Chow-Chows zijn grappige honden! :O

Batgirl zei

Karel van As is weer terug! Hoezee, hoezee, driewerf Hoezee

Evelien zei

Geniaal, vooral de inleidende alinea.