donderdag 11 juni 2009

Brieven, post en ander ingezonden lekkers

Slechts af en toe vraagt het WC-Papier een willekeurige medelander om prangende vragen van haar lezers te beantwoorden. Dit maal valt die eer ten deel aan Ingmar Hork.


Ingmar Hork vertrekt op 15-jarige leeftijd uit haar ouderlijk huis in het pittoreske doch streng Lutheraanse Luddeweer, om de wijde wereld te verkennen of zoals zij zelf zegt: “Alles beter dan dit godvergeten pittoreske doch streng Lutheraanse gat.” Zij heeft zelf namelijk een vrij onorthodox Calvinistische kijk op de dingen.


Haar zoektocht brengt haar naar een commune van hippe dagjesmensen in Bagdihi, India. Ingmar treedt hier in de leer van de machtige swami Bhafizemanne. Deze geleerde man leert haar de weg van de gesloten bloem. Hierna trekt zij zich tien jaar in eenzaamheid terug in een donkere grot aan de voet van de berg Ashanti. Hiermee voltooit zij haar verlichte geloofszoektocht. Zij keert terug naar haar geboorteplaats om daar het Woord te verspreiden.


Terug in Luddeweer zit niemand op het woord “embonpoint” te wachten. Dan wordt Ingmar maar een betrokken feminist en overtuigd vaginist van beroep. “Een stuk makkelijker”, volgens Ingmar “en veel meer positieve reacties van de buren.” Tussen episodes van mannenhaat en penisvrees beantwoordt zij balsturig en op verzoek de ingezonden brieven van lezers van het WC-Papier.


---


Best WC-Papier,

Al een tijdje flikflooi ik met een meisje. Alleen heeft zij een relatie met een ander meisje. Welke opties heb ik nu?

Naam en adres bekend bij de redactie


Beste naam en adres bekend bij de redactie,


Het kan haast niet anders dan dat deze brief sinds de jaren vijftig onderop een grote stapel verkeerd geadresseerde lotgenoten heeft gelegen, want in deze verlichte (maar nog steeds te donkere!) tijden is het ondenkbaar dat een man zich zonder zich tot diep in zijn teelballen te schamen durft te presenteren als de leidende actor in een relatie! Jij flikflooit met haar? Misschien flikflooit zij wel met jou! Misschien had ze gewoon behoefte aan een aan de vorm van de schede aangepaste staaf vlees waar tot haar grote ergernis een neanderthalistische unteraap aan vast is gegroeid! Voor haar ben je waarschijnlijk niets meer dan de puist aan haar vleesdildo! Het is vanwege de arrogantie van mannen als jij dat ik mijn belipte paleis heb laten dichtnaaien!



Wc-papier,


Na een lange relatie gehad te hebben, heb ik onlangs weer een "eerste date" gehad. Hij stelde voor om de kosten van het etentje te delen. Hoe staan jullie hier tegenover? Een afknapper of een normale praktische regeling?


H.R te K.


H.R,


Het antwoord is simpel, net als de man in kwestie. Een man die niet een hele maaltijd kan betalen, is een ploert van de bovenste plank. Deze schoft gebruikt je lieve H.! Laat je niet kennen! Voor ons vrouwen is het al moeilijk genoeg de dagelijkse kost te verdienen. Dit impotent hondsvot wil dan ook nog eens lekker profiteren van de geneugten van een ECHTE vrouw. Laat hem terugkruipen naar zijn moeder!



Geen opmerkingen: